Uniek plantenconcept voor balkon, dakterras of stadstuin 

Een kleine binnenplaats of groot terras, op de begane grond of een vijf hoog balkon. Upperbloom maakt het voor iedereen mogelijk om een tuin in te richten. Dat is mogelijk met de unieke premium plant en plantenbak combinaties van Upperbloom waarmee je overal dat rijke tuingevoel creëert. 

Zorgeloos genieten zonder groene vingers 

Upperbloom maakt het zo gemakkelijk mogelijk. Met de collectie Smartbloom maak je van de kleinere buitenplekken in de stad een groene oase. Zoek gelijk een leuke vulling voor jouw Smartbloom plantenbak. 

Heb je meer ruimte, vul het dan vooral aan met de Bigbloom collectie. Ook hier kies je zelf de vulling voor erin, van bamboe tot palm tot seizoensgebonden bloeiers. Met de kant-en-klare plantensets en plantenbakken inclusief het slimme watergeefsysteem. Dagelijks watergeven is niet meer nodig door o.a. het waterreservoir en waterstandmeter. Naar wens worden de bezorgd en geplaatst door onze balkoniers.

De Upperbloom planten kunnen bovendien tegen een stootje, tegen wind op grote hoogte tot weinig regenwater in droge perioden. De kwalitatieve buitenplanten van Nederlandse bodem komen direct uit onze kas. Upperbloom planten zijn sterke planten met de juiste voeding voor optimale bloei. De planten groeien op in de binnenbakken zodat ze optimaal geworteld zijn, klaar om te bloeien. 

Upperbloom staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, medewerkers van sociaal ontwikkelbedrijf Pantar te Amsterdam verzorgen met veel plezier het vullen van de bakken en opkweken van de planten.  

 

Het hele jaar levendig groen, zonder het werk. 

Planten leven, groeien en floreren. Maar vele bloeien ook weer uit of gaan niet langer dan het seizoen mee door de natuur. Hoewel het Upperbloom concept gemakkelijk is om goed voor de buitenplanten te zorgen, is het van tijd tot tijd voor jaarrond genieten van groen toch wenselijk  om ze te vervangen. Bovendien kent ieder seizoen weer andere prachtige bloeiers. 

Lees meer  Tuin aantrekkelijk maken voor insecten

Er is keuze, passend bij het seizoen: van zomers kleurenspektakel tot subtiel wintergroen. Van bonte herfstkleuren tot een bloeiende vroege lente. De plantenarrangementen, zie Smartbloom en Bigbloom, zijn ontwikkeld samen met floral designers, plantenexperts en kwekers. Verandert het seizoen, dan kun je uiteraard via onze shop naar wens een nieuwe plantenset bestellen. 

Je kunt ook gebruik maken van de duurzame plantenwisselservice Re-Plant van Upperbloom waardoor je buitenplek automatisch mee verandert met het seizoen. Re-plant ruilt per seizoen de binnenbak met ‘oude’ planten om voor een binnenbak met nieuwe planten. Upperbloom bezorgt aan huis zodat je er niet voor naar de winkel hoeft. Planten die worden opgehaald als gevolg van een plantenwissel worden gecomposteerd of gedoneerd aan stichtingen en publieke organisaties voor een tweede leven. De binnenbakken worden opnieuw gebruikt voor de volgende plantensets. 

Duurzame plantenbakken, voor iedere situatie een oplossing 

De plantenbakken van Upperbloom, bekroond met een Red Dot Design Award, zijn 100% recyclebaar en worden gemaakt in Nederland en Duitsland. Smartbloom of Bigbloom – bepaal welk type het best past op jouw terras of balkon. Van hangend aan de railing tot staand, en kies uit verschillende kleuren. De basis is altijd hetzelfde: de Upperbloom plantenbak, samen met de Upperbloom planten of het jaarrond plantenarrangement.

Voor bedrijven

Het Upperbloom concept wordt ook veel toegepast voor de entree, dak, gevel, terras of binnenplaats van bedrijven. Duurzaam, makkelijk en efficiënt. 

Meer info en bestellen

Samen maken én houden we jouw balkon, terras of tuin groen. Geniet ervan. 

Stel eenvoudig jouw ideale planten en plantenbak combinatie samen, of vraag een vrijblijvend advies bij onze garden designers. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen. De bloembakken zijn ook separaat te bestellen. 

 

www.upperbloom.nl