Wil jij ook meedoen aan onze onderzoeken en nieuwe producten en diensten op het gebied van tuin- en buitenleven testen? Meld je dan nu aan als nieuw testpanellid.
 

Wat is het Tuinen.nl testpanel?

Het Tuinen.nl testpanel verzamelt ervaringen en meningen over producten, diensten en onderzoeken op het gebied van groen, tuin- en buitenleven.

Zo kun je bijvoorbeeld worden gevraagd om:

  • een nieuwe grasmaaier of meststof te testen;
  • je ervaringen te delen over een nieuwe (online) dienstverlening op het gebied van groen;
  • je mening te geven over welke plant of bloemkleur je mooier vindt;
  • je mening te geven over nieuwe ontwerpen voor potten of verpakkingen;
  • producten op locatie te testen en recenseren;
  • en nog veel meer!
     

Daarnaast doen we ook onderzoek om onze eigen website te verbeteren, bijvoorbeeld door middel van een enquête of vragenlijst. 
 

Kan ik iets winnen of krijg ik een vergoeding?

Dat is afhankelijk per onderzoek. Wij vermelden altijd duidelijk wat de voorwaarden van ieder onderzoek zijn. De ene keer geven wij een (reiskosten)vergoeding en goodiebag weg voor het testen van een product op locatie, de andere keer mag je bijvoorbeeld het product overnemen met een fikse korting of zelfs houden. En bij onze online enquêtes verloten wij meestal prijzen onder de deelnemers. Het verschilt dus heel erg per keer. Wij vermelden daarom altijd heel duidelijk in de uitnodiging wat de voorwaarden zijn, zodat je dan kunt beslissen of je deze keer mee wilt doen of niet.
 

Producten houden of kopen

Inschrijving en deelname aan het Tuinen.nl testpanel zijn gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het testen van producten, tenzij vooraf uitdrukkelijk vermeld. Na het testen van producten bestaat er de mogelijkheid dat je het product mag houden, met korting kan kopen of dient te retourneren. Dit wordt vooraf per test gecommuniceerd, zodat je zelf kunt beslissen of je wilt deelnemen.

Lees ook – Voorwaarden Tuinen.nl Testpanel