Met de verlichtingspakketten van HomePilot® Smart Home creëert u geweldige lichtscenario’s voor een zomerfeest of een sfeervolle ambiance in de duistere tuin in de winter en zorgt u bovendien voor meer veiligheid – Met de Home Pilot® besturingscentrale en de addZ-lampen slim in het netwerk opgenomen en via de app bestuurbaar.

 

Verander uw tuin in een verlichte oase van welzijn

Ensceneer met slimme lampen het licht optimaal en creëer de sfeer waarbij u zich op uw gemak voelt. Of het nu gaat om padverlichting, lantaarns of lichtkettingen – integreer ook de buitenverlichting in uw huisautomatisering en geniet van een geweldige sfeer in de tuin.

De HomePilot®-tuinverlichtingspakketten zijn eenvoudig te installeren en kunnen op elk moment worden uitgebreid met andere slimme producten uit het HomePilot®-assortiment. Voor Smart Home-beginners is er het basispakket ‘Slimme tuinverlichting’ met de HomePilot®-besturingscentrale. In het basispakket en in alle add-on-pakketten zitten de addZ-lampen op draadloze Zigbee-basis. De meegegeleverde addZ-stick kan eenvoudig in de HomePilot® worden gestoken en op dat moment kunnen de addZ-lampen al via de app en door lichtscenario’s automatisch worden bestuurd. Met de addZ White + Colour-lampen kunnen ontelbare lichteffecten worden gerealiseerd: het kleurenspectrum dekt 16 miljoen kleuren en verschillende warme en koele wittinten.

Lees meer over alle voordelen en kenmerken van het tuinverlichtingsaktiepakket van RADEMACHER: https://www.rademacher.nl/shop/verlichting-verwarming/lichtbesturing/actiepakket-slimme-tuinverlichting

Slim en veilig in de tuin als u weg bent

Slimme tuinverlichting ziet er niet alleen mooi uit, maar verhoogt ook de veiligheid. Met de tuinspots kunt u bijvoorbeeld traptreden en tuinpaden veilig verlichten en zo struikelgevaar vermijden. En als de slimme verlichtingsinstallatie handig wordt gebruikt om aanwezigheid te simuleren, schrikt deze potentiële indringers in het donker af terwijl u weg of op vakantie bent. In combinatie met de HomePilot® kunnen de tijdstippen worden ingesteld waarop de buitenverlichting wordt ingeschakeld en schijnbaar toevallig wordt bestuurd, waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is.

 

Lees meer  EHBBH: Eerste Hulp Bij Buiten Hout. Zo help jij je schutting de winter door.

Geautomatiseerde scenario’s zorgen dus voor een gerust gevoel en besparen ook energie. De lampen in de tuin kunnen zo worden geregeld dat ze alleen branden wanneer dat nodig is of op slechts 50% van het vermogen bij schemering, zodat geen energie wordt verspild.

 

Ontdek alle mogelijkheden die de slimme verlichting van HomePilot® Smart Home u biedt: https://www.rademacher.nl/shop/verlichting-verwarming/lichtbesturing