In ‘Natuurlijk!’ leg Laurence Machiels op een heldere, praktische manier uit hoe je via een 10-stappenplan tot een ecoparadijs komt. Of je nu met een nieuwe tuin start of al jarenlang tuiniert.

boek_natuurlijk_laurens_machielsHet boek rekent af met tal van vooroordelen: neen, een ecologische tuin is beslist geen wilde tuin. Hoe richt je je tuin het beste in, welke planten kies je erbij, hoe composteer je en hoe pak je dat vervelende onkruid aan? Hoe kweek je zonder veel moeite je eigen groenten en fruit en trek je nuttige dieren aan, die je helpen komaf te maken met sommige vervelende plagen? Op al die vragen krijg je in ‘Natuurlijk!’ een pasklaar antwoord. Lees er hier meer over>>


Lezersactie asef_naturen_fruitmest_tuinennl
Wij verloten 20 exemplaren van het Natuurlijk!
En om je alvast op weg te helpen krijg je er ook een pak Asef Naturen meststof voor fruit bij. De meststof bevat geen chemische bestanddelen is dus verantwoord in gebruik en zorgt voor smaakvolle vruchten, zoals aardbeien, bessen en druiven.

Doe mee en win
Wil jij kans maken op een pakket? Vertel ons waarom jij de tips goed kan gebruiken.
Mailen kan tot 21.02.2012 naar Mailenwin @ tuinen.nl onder vermelding van Natuurlijk.

Blijf op de hoogte
Maandelijks hebben wij leuke lezersacties op Tuinen.nl. Blijf hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrief, Twitter en facebook.
Wist jij al dat je op onze Facebook pagina jouw tuinbeleving,tips, foto’s, vragen en antwoorden kan plaatsen? Wij horen graag van jou:

De winnaars van deze actie ontvangen persoonlijk bericht.  

 

Lees ook:
Bekijk hier onze afleveringen van ‘Buiten genieten’
Alles over beplanting
Gratis brochures bestellen
De actuele tuintips van deze maand
– Welke tuinuitjes zijn er deze maand?