Op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 is het Nationaal Open Tuinen Weekend. Meer dan 1.000 trotse Groei & Bloei-leden in Nederland stellen hun tuin gratis open voor publiek.

In de meeste regio’s is er zelfs een speciaal routeboekje van open tuinen beschikbaar. Het Open Tuinen Weekend wordt voor het negende jaar op rij georganiseerd door tuinvereniging Groei & Bloei en vormt tevens de afsluiting van de Nationale Tuinweek, met als thema ‘Nederland in bloei’. 
 

Volop inspiratie

Meer dan 1.000 tuinen van Groei & Bloei-leden doen mee aan dit landelijke initiatief. Met een gratis bezoekje aan de tuinen doe je volop inspiratie op. Je ontdekt mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, ziet originele tuinontwerpen en toepassingen van bijzondere materialen. Sommige tuineigenaren geven workshops of organiseren exposities. Het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend is tevens een mooie en inspirerende gelegenheid om andere tuinbezitters te ontmoeten en van elkaars ‘tips & tricks’ te leren. Op de onderstaande website van Groei en Bloei staan per regio’s de deelnemende tuinen vermeld. Voor de meeste tuinen geldt dat ze zijn opgenomen in een open tuinenroute. 
 

Groei & Bloei

Groei & Bloei is de grootste tuinvereniging van Nederland voor liefhebbers van bloemen, planten en tuinieren. De vereniging heeft 132 afdelingen en zo’n 35.000 leden. Iedere afdeling organiseert jaarlijks een scala aan activiteiten zoals lezingen, workshops, ruilbeurzen, open tuinen, excursies, cursussen en reizen. Iedere maand brengt de vereniging het tuinmagazine Groei & Bloei uit.
 

Entree

Volwassenen € 00,00
Kinderen € 00,00

Bezoekadressen

Zie website
Ga naar de website van het evenement 

Lees meer  Wereld Bijendag 2020: zet de bloemetjes buiten met dit Happy Bee Day pakket!