De lichtbruine gloed van de perzikstenen vult het aangezicht van de pas ingerichte achtertuin. Puur natuur maar toch een tuin met een luxueuze uitstraling. Perzikstenen als bodembedekking gebruiken is tegenwoordig een hippe oplossing. Met een levensduur van meer dan 30 jaar is dit een bewuste en duurzame investering die je ruimschoots terugverdiend. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook erg functioneel. De perzikstenen zijn waterdoorlatend waardoor een goede afvoer van water mogelijk blijft. De speelse lichte kraak die de pitten teweeg brengen als je er overheen loopt doen je laten voelen dat je tuin leeft.

Bodembedekker in de tuin

Deze halfverharder voor in de tuin is multifunctioneel. Het is toe te passen op wandelpaden, opritten, terrassen, in de orders en zelfs op platte daken. Zo kun je zelf indelen welke plekken in de tuin je wil vullen met deze bijzondere perzikstenen. Dit is een mooi en duurzaam alternatief voor grind, schors, snippers en zelfs bestrating. Deze hardhouten kernen van de perzik zijn een echte eyecatcher in je tuin en vrij uniek.

Nocciolo beeld website homepage

Perzikstenen schuttingen

Nocciolo is ook gespecialiseerd in het maken en plaatsen van perzikstenen schuttingen. Een mooie, sierlijke schutting met de warme lichtbruine kleur van perzikstenen. Deze smalle schuttingen zijn 4 centimeter dik, licht in gewicht en erg makkelijk te plaatsen. Het is ook simpel mogelijk om deze op maat te laten maken waardoor hij perfect past in jouw tuin! Door de geluidsdemping van de perzikstenen vulling kun jij tot laat in de avond rustig in de tuin zitten zonder al te veel omgevingsgeluiden.

Beeld Nocciolo schutting

Over Nocciolo

Nocciolo is een klein familiebedrijf uit Marijenkampen, in de kop van Overijssel. Zij halen energie uit het aanbieden van duurzame en originele producten voor in de tuin. Door restproducten te gebruiken uit de voedingsindustrie kunnen ze producten recyclen en op een mooie manier een tweede leven geven. Sinds 2005 zijn zij werkzaam met deze perzikstenen en sinds 2014 zijn ze ook actief op de tuinmarkt. Zowel voor bedrijven als particulieren is het mogelijk een bestelling te doen. Nocciolo werkt ook actief samen met het Leger des Heils met als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kans te geven om werkervaring op te doen. Zoek je naar meer informatie over dit product en ben je benieuwd of dit wellicht iets voor jouw tuin is? Bezoek de website www.nocciolo.nl en lees er meer over.

Logo Nocciolo_page-0001

Lees meer  Dit zijn de belangrijkste tegeltrends op een rij!