Pasen gaat vaak gepaard met mooi lenteweer, en wie wordt daar nu niet vrolijk van? Vooral dit jaar wordt er een schitterend paasweekend verwacht. Maak je terras, balkon of tuin gezellig, haal die tuinmeubelen tevoorschijn en vier Pasen in de tuin dit jaar!

Vrije dagen en lekker weer!

Tijdens Pasen genieten we vaak van prachtig weer en extra vrije dagen. Vooral dit jaar wordt er mooiweer verwacht. De temperaturen kunnen zelfs oplopen tot 25 °C! Kortom: heerlijk weer om in de tuin of op het balkon bezig te zijn.

Maak het gezellig met Pasen

Maak je terras schoon, maai het gazon, richt je balkon gezellig in, haal je tuinmeubelen uit de schuur en geef ze een opkapbeurt. Of ga naar de GAMMA voor nieuwe tuinmeubelen. Een nieuwe bank, loungeset of tuinset doet je tuin direct als nieuw ogen!

Geniet van je tuin

Heb je mensen uitgenodigd om Pasen mee te vieren, en dus niet zoveel tijd? Geef dan alleen je terras een opknapbeurt. Geniet van het samenzijn: drink samen met vrienden of familie gezellig een wijntje op je schoongemaakte terras, of geniet stiekem al van een barbecue in de tuin. Het barbecueseizoen kan niet vroeg genoeg geopend zijn!

Kinderen aan de picknicktafel

Terwijl jij geniet van een heerlijke barbecue is het fijn als de kinderen zich ook vermaken. Met een trampoline of glijbaan in de tuin weet je zeker dat ze uren zoet zijn! Ook leuk: een picknicktafel waar kinderen hun eigen buffet kunnen maken. Tijdens het paasweekend zijn er veel extra kortingen naar keuze bij GAMMA die wel op kunnen lopen tot twintig procent!

Nieuwe tuin

Heb je wat meer tijd en ontdek je, nu je veel buiten bent, dat bepaalde dingen in je tuin wel aan vervanging toe zijn of zou je het liefst je hele tuin aanpakken? Je kunt het best plannen maken als je midden in de tuin zit. Je ziet zo precies wat je zou willen, wat praktisch is en wat niet.  Bedenk wat je graag aanpakt, verzamel leuke ideeën en ga tweede paasdag eropuit om materialen aan te schaffen. Lees hier meer tips bij het aanleggen van een nieuwe tuin.

Lees meer  Toscaanse inspiratie voor de tuin

Klussen

Als de zon schijnt, is het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Denk aan tuinklussen als snoeien, grasmaaien of het schoonmaken van je terras, maar ook de grotere klussen zoals het bouwen van een tuinhuis, een schutting of het aanleggen van een tuinpad. Met GAMMA weet je zeker dat je dit allemaal zelf kunt. Vergeet na afloop niet te proosten op het geslaagde project!

Geniet deze Pasen van je tuin!