Hoe werkt het Tuinen.nl Testpanel? 
Het Tuinen.nl testpanel verzamelt ervaringen en meningen over nieuwe tuin- en buitenleven producten, diensten en onderzoeken. Om deel te kunnen nemen aan het Tuinen.nl testpanel dien je ingeschreven te staan. Je kunt ook eenmalig meedoen door op de weblink van een lopende uitnodiging op onze website, nieuwsbrief of social kanalen in te klikken. Inschrijven kan via de website www.tuinen.nl, ter controle wordt er een mail naar je verzonden en na het klikken op de link is je gratis inschrijving geactiveerd. 

Registratie 
Bij registratie dienen naast NAW gegevens, geboortedatum, geslacht, e-mailadres en eventueel telefoonnummer, ook gegevens met betrekking tot de tuin/balkon te worden opgegeven. Tuinen.nl gebruikt jouw contactgegevens om contact met je op te nemen voor het Tuinen.nl testpanel. Door je te registreren geeft je toestemming om je persoonsgegevens op te slaan in ons gegevensbestand. 

Werving en selectie per onderzoek 
Op basis van een aantal criteria, zoals doelgroep, tuinprofiel en motivatie selecteert Tuinen.nl per onderzoek testpanelleden voor het testen van nieuwe tuin- en buitenleven producten en diensten. Wij benaderen jou hiervoor per mail en jij kan aangeven of je wilt deelnemen aan het onderzoek. Wanneer je wordt geselecteerd voor de test, stemmen wij af hoe je het product ontvangt en op welke manier de vragen dienen te worden beantwoordt. Dit gebeurt vrijwel altijd online of telefonisch. 

Producten houden of kopen
Inschrijving en deelname aan het Tuinen.nl testpanel zijn gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het testen van producten, tenzij vooraf uitdrukkelijk vermeld. Na het testen van producten bestaat er de mogelijkheid dat je het product mag houden, met korting kan kopen of dient te retourneren. Dit wordt vooraf per test gecommuniceerd, zodat je zelf kan beslissen of je wilt deelnemen. Producten die moeten worden geretourneerd dienen in goede staat te verkeren. 

Resultaten van de test 
De ervaringen met het product of dienst worden verzameld door Tuinen.nl voor intern of extern onderzoek en kunnen worden gepubliceerd middels persberichten op de website, onze social media kanalen en/of sites van derden zoals bijvoorbeeld de leveranciers. 

Wijzigen gegevens en deelname 
Zijn jouw contactgegevens gewijzigd door bijvoorbeeld een verhuizing? Dan kan je jouw gegevens op jouw persoonlijke pagina wijzigen. De link naar deze pagina staat standaard in de mails die wij jou sturen m.b.t. het Tuinen.nl testpanel. In de mail staat ook standaard een link vermeld voor als jij je wilt uitschrijven. 

Deze voorwaarden zijn het laatst aangepast op 01 augustus 2013. 
 

Meld je nu aan – Aanmelden Tuinen.nl Testpanel