Wij Nederlanders zijn de laatste jaren steeds meer buiten gaan leven. De tuin is een verlengde geworden van de huiskamer. Bij buiten leven hoort natuurlijk buiten koken en buiten eten. De tijd dat we alleen speklapjes grilden op een houtskool barbecue is voorbij. We willen gezond(er) en verantwoord eten, ook tijdens een BBQ. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende soorten en maten barbecues beschikbaar. Of je nou een klein balkon hebt of een grote achtertuin, er is altijd wel een geschikte barbecue te vinden.

Gasbarbecues

Gasbarbecues winnen het steeds meer aan populariteit. Niet zo vreemd, want grillen op gas is schoner, sneller en gezonder dan op houtskool. Daarnaast biedt het veel meer mogelijkheden. Zo hebben de gasbarbecues van CADAC een modulair systeem. Dit houdt in dat je de BBQ kunt gebruiken met een BBQ rooster, maar ook bijv. met een bakplaat, grillplaat, paella pan of pizzasteen. Zo bereid je elk denkbaar gerecht op je barbecue.

Van complete buitenkeuken tot compacte Citi Chefs

Heb je een zee van ruimte in je tuin? Dan is een buitenkeuken een ideale oplossing. Er zijn speciale inbouwmodellen zoals de Meridian Built-in of modellen met een trolley en wieltjes die je in de winter weer in de schuur kunt zetten.

Barbecues uit de CADAC Citi Chef serie zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Dankzij het compacte formaat is deze barbecue ideaal voor gebruik in een (kleinere) tuin of balkon. Ondanks het compacte formaat zijn dit echte alleskunners. De grillroosters zijn volledig PFOA-vrij dankzij de keramische coating. Wil je meer dan grillen? Dan kies je voor een van de vele optionele accessoires.

De Citi Chef 50 is de luxe variant met een diameter van 50cm. Hij heeft een stoere look door het metalen onderstel waar o.a. de gasfles in kan worden opgeborgen. De Citi Chef 40 is het kleinere broertje; dit tafelmodel is beschikbaar in 3 trendy kleuren en kan ook eenvoudig mee worden genomen naar het park of op vakantie.

Lees meer  Inspiratie voor je tuin opdoen op reis

citi chef

Nieuw: Citi Chef 40 FS

Nieuw in de Citi Chef familie is de Citi Chef 40 FS. De houten pootjes geven deze gasbarbecue een sjieke en unieke uitstraling. De barbecue heeft twee zijtafels die je eenvoudig losmaakt zodat het toestel weer compact opgeborgen kan worden.

Elektrische BBQ

Heb je een klein balkon of (dak)terras? Of wil je gewoon liever niet barbecueën op houtskool of gas? Dan is een elektrische barbecue een goede en veilige keuze. Je steekt de stekker in het stopcontact en binnen 5 minuten kun je beginnen met grillen. De temperatuur is exact in te stellen en daarmee goed regelbaar. Ook zit je nooit zonder gas of kolen, wel zo handig en ook nog eens goedkoper in verbruik.

De E-Braai van CADAC is een kwalitatief hoogwaardige, elektrische barbecue. Hij ziet er niet alleen stijlvol uit, ook op technisch vlak is er goed over nagedacht. De 2,3kW warmtespiraal zorgt voor voldoende power en een snelle opwarmtijd.

Met een diameter van 40cm en de meegeleverde draagtas is het een handzaam apparaat dat je eenvoudig overal mee naar toe neemt.

De E-Braai


Gas, elektrisch of houtskool: alle voordelen op een rij

tabel-cadac

CADAC – Live The Braai Life

CADAC is leverancier van barbecues en BBQ accessoires. Het bedrijf is reeds opgericht in 1948 in Zuid-Afrika, waar ze een barbecue een ‘Braai’ noemen. Hierbij gaat het niet om het grillen van hamburgers. Het is een belevenis van samen lekkere en complete maaltijden bereiden. Met meer dan 70 jaar ervaring is CADAC een echte Braai-expert. CADAC biedt barbecues voor alle gelegenheden en locaties. Grillen, bakken, roosteren, wokken, slow cooking en paella bereiden… alles is mogelijk op je CADAC!

Kijk voor meer info op www.cadacinternational.com