Iedereen wordt op zijn verjaardag een beetje extra verwend, dus waarom niet ook de bij? Ter ere van Wereld Bijendag op 20 mei aanstaande hebben tuinmerk WOLF-Garten en BLOOM een duurzaam en origineel verjaardagscadeau samengesteld: het Happy Bee Day pakket. Daarmee willen ze op een positieve en praktische manier bijdragen aan het voortbestaan van de bij in Nederland.

In het Happy Bee Day pakket zitten een doosje zaadkogels en een bijpassende verjaardagskaart met plantbare confetti. Met de zaadkogels trakteer je de bijen in je tuin of in de tuin van een van je jarige vrienden op zomerse en kleurrijke bloemen. En daar zijn bijen dol op! Bij de aankoop van die zaadkogels (€6,99) van WOLF-Garten ontvang je een originele BLOOM verjaardagskaart met plantbare confetti die binnen no-time zorgt voor een paradijs aan bloemen en bijen in de tuin of op het balkon.

Op 20 mei wordt tijdens Wereld Bijendag internationaal de rol van de bij gevierd. Deze dag werd in 2017 door de Verenigde Naties in het leven geroepen. Er is daarbij juist voor deze datum gekozen omdat dit de geboortedag is van Anton Janša (1734), ook wel bekend als een pionier in de imkerij.

De Happy Bee Day pakketten zijn vanaf de eerste week van mei verkrijgbaar bij Intratuin, Life&Garden en bij de Boerenbond.

Lees meer  Zitten in jouw tuin zoals het jou uitkomt