Maak nu kans op een City Gardening Balkonbox van GARDENA wanneer je je inschrijft voor de Tuinen.nl nieuwsbrief. Meedoen met deze actie kan t/m 12 mei 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Maak kans op een City Gardening Balkonbox van GARDENA

De City Gardening balkonbox van GARDENA t.w.v. € 40,69 bevat een schepje, een krabber, een snoeischaar en een stoffer. Het deksel kun je bovendien gebruiken als veegblik. De gereedschappen hebben een ergonomisch handvat met softgrip elementen en liggen optimaal in de hand. Het schepje en de krabber (voor omwoelen van potgrond) zijn smal en compact; ideaal voor gebruik in potten en bloembakken. De snoeischaar is door zijn smalle kop handig voor het secure knipwerk. Met de stoffer met zachte borstelharen zorg je dat het balkon of terras er netjes bij ligt. Het deksel (opveegblik) is voorzien van een zachte rubberen lip. Zo veeg je echt al het vuil op en blijft er geen rommel achter. De balkonbox kun je eenvoudig aan een muur bevestigen. Lees er meer over op www.gardena.com.

Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid. De winnaar ontvangt na afloop van de actie persoonlijk bericht van ons.

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer acties.