Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Tuinen.nl en maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl. We mogen onder de inschrijvingen 5 tulpenbollenpakketten t.w.v. €4,95 verloten. Meedoen kan t/m 30 september 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl

Doe mee met deze winactie en maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl. Met ruim 25 jaar ervaring is DeZaden.nl specialist in tuinzaden en tuinartikelen. De Stay Strong tulp staat symbool voor dankbaarheid voor het indrukwekkende doorzettingsvermogen van artsen en verpleegkundigen.

Het is een sterke, vroege Triumph tulp die mooie grote bloemen heeft en ongeveer 45-50cm hoog wordt. Bij aankoop van de tulpenmix ter waarde van €4,95 doneert DeZaden.nl €0,70 aan Artsen zonder Grenzen.

De beste kwaliteit bloembollen en planten

Zelf zaaien en groenten en bloemen kweken is een beleving en leuk om te doen voor jong en oud. Op de webshop van DeZaden.nl vind je de beste kruiden-, groenten- en bloemzaden van diverse topmerken uit binnen- en buitenland. Ook vind je er divers pootgoed, zoals bloembollen en plantuien, en diverse benodigdheden voor het kweken, zoals kweekbakken en (verwarmde) kweekkasjes.

Helaas, deze actie is afgelopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe acties!

  Arie Webbe op 11 september 2020, 08:43

  Leuke actie en voor een goed doel

  Cornelis Annemie op 10 september 2020, 00:44

  Mooie prijs!!!

  Mertens Patrick op 9 september 2020, 20:17

  Doe heel graag mee!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*