Gezelligheid en warmte

Een eigen haard geeft een gezellige sfeer en zorgt voor weldadige warmte op koude dagen. Maar waar slaat u het haardhout op? De WoodStock lost deze vraag op duidelijke en duurzame wijze op en in de zomer biedt hij veel plaats voor uw tuinmeubelen en gereedschap.

Houtopslag en berging: de WoodStock

WoodStock onderscheidt zich vooral door zijn hoogwaardige materialen. Het massieve aluminium raamwerk en de bekleding met robuust staal zorgt voor een bijzonder hoge stabiliteit. Alle schroeven en scharnieren zijn van roestvrij staal. De fabrikant geeft daarom 20 jaar garantie tegen roestvorming en een levenslange onderhoudsvrijheid, dat betekent nooit meer schilderen!

Bijzondere mogelijkheden

Indrukwekkend is ook de ruimte. Het haardhout kan men in twee rijen opslaan, zodat tot 2,7 kubieke meter kan worden opgeslagen. Door de vele uitbreidingsmogelijkheden, is de WoonStock erg praktisch. De WoodStock kan met een bodemplaat, een achterwand en een dubbele deur heel eenvoudig aan uw individuele wensen worden aangepast. Zo laat hij zich zonder problemen in een afsluitbare berging omtoveren.
Dankzij de doordachte constructie, de kwalitatieve afwerking en een gedetailleerde opbouwbeschrijving met foto’s, is de Woodstock snel en eenvoudig te monteren.

Lees ook:
Aanschaffen van de WoodStock
Meer informatie over opbergers en tuinhuisjes
Alles over tuinproducten

 

Lees meer  Duurzaam ongewenste dieren weren