Deze visburger is gemakkelijk te maken en is heerlijk. Zelf voor de niet visliefhebbers is deze burger goed te doen.

Ingrediënten

  • 400 gram Pangasiusfilet
  • 1 ei
  • Bloem
  • Paneermeel
  • Kruiden
  • Zout en peper

1. Voor je gaat beginnen met het paneren van je vis zet je alvast één bord met bloem, één met een losgeklopt ei en één met paneermeel.
2. Kruid de vis met zout, peper en andere kruiden die je lekker vindt. 3. Kantel de vis door de bloem, zorg dat ieder stukje bedekt is en klop het overige van de vis.
4. Haal de vis vervolgens door het losgeklopte ei.
5. De laatste stap is om de vis door het paneermeel te halen.
6. Gril de burgers ongeveer 6 minuten op de barbecue.

Visburger

Variatie tip
Je kunt er altijd voor kiezen om heerlijk te variëren met ingrediënten zoals kruiden, vis of paneermeel. Je kan de visburger ook met brood eten, zo maak je er een echte visburger van.

 

vraag_het_tuinen
Stel jouw tuinvraag
Heb je vragen over dit artikel, een ander onderwerp of wil je iets delen? Deel het via onze Facebook pagina en wij zullen je vraag zsm beantwoorden.
Voor meer tips volg ons ook op TwitterGoogle+ en Pinterest.  

 

Lees meer  Spinazierollade