Verbazingwekkend

Bladbegonia biedt kleurverbazing, stijlinspiratie en een origineel, excentriek gevoel. Ze geven unieke, pure styling voor in huis. De bijzondere bladbegonia collectie is een aaneenschakeling van trendy kleur- en dessinitems.

Statements

De bladbegonia stond oorspronkelijk in de schaduw van het tropenbos rond de evenaar, tegenwoordig is het een icoon voor je interieur. Er zijn tientallen kleurvarianten voor persoonlijke styling. De hoofdthema’s zijn er in rood/paars/roze, grijsnuances en spannend groen. En het extravagante zit hem juist óók in de gedetailleerde bladoutfits.

Van tijgerprint tot Bull’s Eye

Ieder exemplaar staat voor een unieke uitstraling in huis. Begonia boweri ‘Tiger’ doet het spannend met tijgerprint; ‘Cathedral Windows’ heeft overweldigend glas-in-lood effect; en de nieuwe Bull’s Eye valt op door een rode stip in het hart van de plant – alledrie ideaal voor een highlight op nog saaie plekjes.

Wereldcollectie

Er komen steeds meer bladbegonia’s voor thuis, gestileerde wonders uit landen als Nepal, Venezuela en Brazilië. De bladvariatie spat van de complete collectie af. Speciale eye-catchers zijn er in overvloed, met absolute showhoogtepunten als diepdonkere bladeren, witte bloemetjes of rozetbladeren. Maar ook lichtgroene strepen, krulbladeren, fluweel touch, slakkenprint, roze zwemen, steelblaadjes en nog veel meer afwisseling.

Lees ook:
Meer informatie over kamerplanten
Onderhoud van uw gazon
Trots op je tuin
Verlichting voor in de tuin
Leuke tuinuitjes

 

Lees meer  10 x vlinderplanten