De keuze aan tuinomheining is groot. Tuingaas op rol, panelen en schanskorven, de mogelijkheden zijn legio. Betafence helpt je om de ideale afsluiting te vinden voor jouw tuin.

Inventariseren
Wat wil je voor je tuin en waar moet Betafencede tuinafscheiding voor zorgen? Afbakening, afscheiding of betreft het veiligheid? Als je precies weet welk doel de omheining dient, wordt de keuze bij de Betafenceverdeler een stuk makkelijker. Betreft het je voortuin, wil je je oprit afbakenen of wil je privacy creëren in je achtertuin? Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Privacy
Meer privacy is vaak de voornaamste reden om de je tuin te willen afschermen. Je tuin is immers een plek waar je tot rust wilt komen en daar horen geen blikken van buiten bij. Dan heb je een omheining nodig die hoog genoeg is. Een Bekafor Classic  van 1.80 of of 2 meter gevuld met houten Collfort  latten bijvoorbeeld. Je kunt ook kiezen voor de Zenturo  wand of laat de natuur een Plasitor  omheining begroeien. Behalve dat je dan heerlijk kunt genieten van een rustige tuin, is zo’n afsluiting tevens de ideale manier om ongewenste genodigden als inbrekers buiten te houden.

Open en uitzicht
Wil je echter blijven genieten van je uitzicht, of praatje kunnen maken met je buren dan is een lager model voor jou de juiste keuze. De Zenturo is dan uitermate geschikt, zo kun je zelf bepalen welk deel je open wilt houden met plastic of geperforeerde strips. Je kan de Zenturo ook vullen met met boomschors of stenen. Ideaal voor privacy en een mooie blikvanger in je tuin.

Functioneel en decoratief
BetafenceEen omheining is niet alleen functioneel maar kan ook een decoratieve waarde in je tuin verzorgen. Het oog wil ook wat en de erfafscheiding moet ook passen bij de stijl van je tuin en woning, en je eigen smaak. Bepaalde producten van Betafence zijn dan ook verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals stijlvol grijs of zwart. Door het vullen van schanskorven  kun je zelf bepalen welke sfeer je in je tuin brengt, natuurlijk met boomschors, bamboe of kokosschelpen maar ook lavasteen, boomstammetjes behoren tot de opties. Zo vind je zeker iets dat perfect aansluit bij jouw tuin en woning, of die nu klassiek, eigentijds of modern is.

Lees meer  Tuintrend: De vierkante meter stadstuin

Voor meer informatie en tips kijk je op www.betafence.nl . Hier vind je ook de verkooppunten en installateurs die je de zorg geheel uit handen kunnen nemen. 

Tip: Heb je vragen over dit of een ander onderwerp stuur ons jouw vraag en wij zullen deze proberen te beantwoorden via Facebook.

Voor meer tips volg ons ook op TwitterGoogle+ en Pinterest. 

Stel jouw tuinvraag

Stel jouw tuinvraag
Heb je vragen over dit artikel, een ander onderwerp of wil je iets met ons delen? Deel het via onze Facebook pagina en wij zullen jouw vraag zsm beantwoorden.

Voor meer tips volg ons ook op TwitterGoogle+ en Pinterest.