Onze tuin

Mijn man Dick en ik hebben de tuin om te relaxen, te genieten van de bloemen en de groene planten. Dick is voor “het pappen en nathouden” en ik doe meestal de verzorging van planten en bloemen. Heerlijk om buiten te zijn, heerlijk om met groen bezig te zijn.

Tuinruimers aan de slag in onze tuin

De fantastische tuin die wij nu hebben is pas sinds vorig jaar gerealiseerd door “de tuinruimers”. Daarvoor was het één troosteloze “bende” die niet meer te redden was. Hoe kan het zo komen zou je zeggen…
Nou eigenlijk heel eenvoudig, de stenen schutting was niet al te best we wilde eigenlijk heel de tuin veranderen maar mijn man kon dit niet meer vanwege de artrose in zijn handen. Je laat het dus zo en dan wordt het van kwaad tot erger. Je hebt er geen zin meer in.

Tuinieren in jouw tuinTuinieren in jouw tuin

Rob Verlinden pakt onze tuin aan

En toen kwam Rob langs met zijn team!. Dit heeft heel veel voor ons betekend. We hebben nu weer zin om in de tuin te zitten en er in bezig te zijn, het is gewoon geweldig.

Onderhoud van de tuin

Iedere tuin heeft onderhoud nodig maar als je het bijhoudt is het goed te doen. Onkruid groeit overal. Dick is gek van het waterornament wat in de tuin staat. Bij tijd en wijlen komen er zelfs kikkers in onze tuin kijken. Zelf heb ik niet een favoriet plekje ik vind alles wat bloeit en groeit mooi.

Tuinieren in jouw tuinTuinieren in jouw tuinTuinieren in jouw tuin

Liever een goede buur

Als wij met vakantie zijn hebben we gelukkig een hele lieve buurvrouw die bereid is om voor onze tuin te zorgen en daar zijn we heel blij mee.
Helaas kan ik op papier niet genoeg uitdrukken hoe ongelooflijk blij en trots wij zijn met onze tuin.

Hartelijke tuingroet,
Familie Veltkamp

Lees meer  Witte bloemenweelde

Lees ook:
Meer gluren bij de buren
Bekijk de tuintips van deze maand
Tuinfilmpjes op Tuinen TV
Tuin-en buitenleven activiteiten bezoeken
Aanbevolen hoveniers bij u in de buurt
Tips voor tuinonderhoud