LULA Nachtzon combineert duurzame materialen, slimme techniek en een strakke minimalistische afwerking in exclusieve, stijlvolle buitenverlichting. De buitenlampen van LULA Nachtzon zijn zowel bekabeld als op solar verkrijgbaar, waardoor er altijd tuinverlichting is die bij jouw stijl en behoeftes past.

Bij LULA staan gemak en duurzaamheid centraal. De solide buitenverlichting is gemaakt met duurzame materialen en vernieuwende technologie die ervoor zorgt dat je altijd de beste verlichting hebt. En dat ook nog eens in een origineel en stijlvol jasje.

Ambacht collectie

Neem bijvoorbeeld de Nachtzon Ambacht collectie: ambachtelijk gemaakte houten tuinverlichting met een moderne look & feel. Perfect voor in een moderne tuin die wel wat extra sfeer en licht kan gebruiken. De afwerking van deze tuinverlichting is van zeer hoge kwaliteit en met oog voor detail. De buitenlampen zijn verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: douglas en eiken. Deze komen standaard met een RVS-kap, maar zijn ook te verkrijgen met een cortenstalen kap. De paal van Douglashout is fijnbezaagd en de uitvoering met Eikenhout is ruw gelaten, wat beide een stoere look en feel geeft. De palen hebben een dikte van 15x15cm en ze hebben een standaard afmeting van 155 cm, waarvan 110 cm bovengronds. Deze is naar wens in te korten, als je hem liever wat lager bij de grond wil.

Afwerking

Of je nu een moderne of meer natuurlijke tuin hebt, de lampen uit de Ambacht serie passen bij elke stijl. Je kan ze gewoon naturel houden, waardoor op den duur zullen vergrijzen en wat meer opgaan in de tuin of langs het pad, maar je kan ze ook beitsen om hun houtkleur te behouden. Wil je ze omtoveren in echte eyecatchers, dan geef je ze een leuke, felle kleur. Aan jou de keuze!

De vierkante kap is standaard RVS, maar kan voor een extra stoere en speciale look vervangen worden door een kap van cortenstaal.

Lees meer  Gefreesde palen als palenwand

Voeding

De LULA Nachtzon buitenverlichting is er zowel bekabeld als op zonne-energie. De SOLAR buitenlamp is helemaal draadloos en dus heel gemakkelijk te plaatsen op iedere plek die jij maar wil. De bekabelde versie wordt standaard geleverd op kabelvoeding van 230 Volt.

Industrie

Ben je opzoek naar een echt statement item voor je tuin, kijk dan vooral ook eens naar de Industrie serie. Deze grote buitenlamp in een boogdesign heeft een tijdloze en stoere look waarmee hij ideaal is als eyecatcher op het terras of bij de oprit of entree. De Industrie booglamp is te verkrijgen in onbewerkt cortenstaal of met een poedercoating in een RAL-kleur naar keuze. De lamp is er, net als de andere series, in een solar-uitvoering en op kabelvoeding. In verband met het gewicht van de lamp zijn er drie manieren om de lamp te bevestigen: met de standaard voetplaat van 20 x 20 cm, ingraven met betonpoeder, of maak gebruik van een bijpassende bak die je als contragewicht kan vullen en op de voetplaat zet.

Wil je meer weten over de exclusieve lampen van LULA nachtzon? Of wil je de lampen liever in een andere lengte, van te voren gebeitst of ingekort voor bijvoorbeeld gebruik op een steiger? Neem dan contact op via info@lula.nl of via het contactformulier op de website.