Of je nu op zoek bent naar mooie potten of een grote bloembak voor op je terras bij Dimatrading ben je aan het juiste adres. De collectie van Dimatrading bestaat uit handgemaakte fiberstone en ficonstone potten, die verkrijgbaar zijn in allerlei modellen, kleuren en maten.

De handgemaakte fiberstone en ficonstone potten en bloembakken van Dimatrading zijn gemaakt van duurzame, sterke, lichtgewicht én vorst- en UV bestendige materialen met een natuurlijke steen uitstraling. Het sterke fiberglas materiaal zorgt ervoor dat de potten ook in grote maten heel stevig zijn. Daardoor zijn ze verkrijgbaar tot een diameter van wel 120cm! En dat is uniek. Zo is er voor elke tuin, terras, binnenruimte of balkon een passende pot.

Gemakkelijk te verplaatsen

Wat de afmetingen van de potten ook zijn, ze zijn allemaal licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Wil je een blikvanger in je voortuin, op je terras of juist een pot die helemaal opgaat in de rest van de tuin, het is allemaal mogelijk. Ben je toe aan een andere look in je tuin? Wissel er een aantal om en kijk wat het doet met de gehele uitstraling van je buitenruimte. Ook zorgt het lichte gewicht dat de potten ideaal zijn om vorstgevoelige planten in te zetten, je kan ze namelijk eenvoudig verplaatsen naar een vorstvrije plek.

Urban collectie

Er zijn verschillende collecties met ieder hun eigen uitstraling: van moderne designs tot potten in meer klassieke graniet looks. De moderne designs vind je bijvoorbeeld terug in de populaire Urban collectie. Deze bestaat uit drie modellen, waarbij stedelijke ruwheid en moderne vormen perfect samenkomen. Door de unieke concrete finishing laag zijn ze bijna niet van echte natuurstenen potten te onderscheiden.

De Urban Patt is een lager model in drie afmetingen, dat bijvoorbeeld perfect tot zijn recht komt met een prachtig kleurrijk bloeiende plant of groene struik. De grootste, de Jumbo Patt XXL heeft een diameter van maar liefst 119cm en een hoogte van 97cm. Dat is pas een eyecatcher! Of ga je voor de natuurlijk, ronde vorm van de Urban Orb? Of past de strakke Urban Charlie beter bij jou? Natuurlijk kan je de verschillende vormen ook combineren voor een extra speels effect.

Lees meer  Hoe maak je een tuintafel

fiberstone potten

 

4 Stijltips voor je terras

De verschillende collecties fiberstone potten en bloembakken van Dimatrading hebben voor iedere tuinstijl of woning een passende oplossing. Om ze het beste tot hun recht te laten komen, geven we wat stijltips:

  1. Mix en match formaten:

Varieer de grootte van de fiberstone potten op je terras voor een dynamisch en aantrekkelijk effect. Gebruik bijvoorbeeld grotere potten als focuspunten en vul de ruimte aan met kleinere exemplaren.

  1. Kleuren:

Kies fiberstone potten in tinten die aansluiten bij de algehele esthetiek van je buitenruimte. Dit zorgt voor een samenhangend en stijlvol geheel.

  1. Plantvariatie:

Experimenteer met verschillende soorten planten om een gevarieerd en levendig terras te creëren. Combineer bijvoorbeeld bloeiende planten met groenblijvende heesters of grassen. Hierdoor ontstaat een mooi mix van texturen en kleuren.

  1. Seizoensgebonden decoratie:

Pas de decoratie van je terras aan op basis van de seizoenen. Kies voor planten die bloeien in verschillende seizoenen en voeg seizoensgebonden accessoires toe, zoals kussens, kaarsen of lantaarns. Hiermee geef je je terras telkens weer een frisse uitstraling.