Charmant en verfrissend

In het voorjaar is het leuk om te experimenteren met originele beplanting. Dit zorgt voor een speels vernieuwend effect in de tuin en op het terras. De spectaculaire mix van drie Gaillardia’s zorgt voor een charmant en verfrissend effect. Vooral de diepe donkerrode kleur is bijzonder en verwarmend.

Verzorging

De Gaillardia Gallo bloeit vanaf juni tot augustus en wordt ongeveer 30 cm hoog. Deze plant heeft zon en halfschaduw nodig om te groeien.

Jonge planten van Easy Plant

Bij Easy Plant vindt u een uitgebreid aanbod van jonge planten die u zelf verder kan opkweken. De planten zijn eenvoudig op te kweken in een hobbykas of in huis. Na een opkweektijd van 4 tot 6 weken kunnen ze vanaf begin mei worden uitgepoot in de tuin en deze zal veranderen in een ware bloemenzee. De collectie bevat vele tuin- en hangplanten en ook groenten en fruitplanten die u niet of nauwelijks elders zal tegenkomen. Voor meer informatie en het bestellen van een gratis catalogus kijk op www.easyplant.nl

Tip: Eten uit eigen tuin? Bekijk het uitgebreide assortiment groenten en fruit van Easy Plant en creeer uw eigen moestuin.

Tip: de collectie van Easy Plant bevat ook groenten en fruitplanten. Zo kun je gemakkelijk een minimoestuin creëren.

Lees ook:
Bekijk de gehele collectie van Easy Plant
Gratis catalogus aanvragen
– De tuinklusjes van deze maand

 

Lees meer  Zelf bosbessen kweken