Happy Handmade Living is een sfeervol en eigentijds magazine voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Het magazine staat boordevol inspiratie en ideeën op het gebied van diy projecten, patronen, recepten, mode en interieur. Happy Handmade Living magazine is gemaakt door de redactie van LandIdee in samenwerking met blogger Lisanne Multem.

Als eerste in huis en geen verzendkosten!

Het magazine ligt vanaf donderdag 5 september 2019 in de winkel. Maar is nu al te bestellen in onze vipwinkel! Bestel je het voor 27 augustus 2019, dan ontvang je het magazine al rond 3 september én hoef je geen verzendkosten te betalen. Ga naar de Vipwinkel voor meer informatie.

Nieuwste trends en technieken

In het magazine vind je allerlei leuke projecten om zelf mee aan de slag te gaan. Uiteraard ontbreken de nieuwste trends en technieken hierin ook niet. Lisanne en de redactie werkten voor het magazine samen met veel creatieve mensen, en allemaal geven ze hun eigen tips en ideeën.

Wat je onder andere vindt in Happy Handmade Living editie 1:

  • Mooie patronen om te haken: heerlijk lang vest, stijlvol boho plaid, handige juten shopper, stoere poef en een fijne omslagdoek voor frisse avonden.
  • Creatieve diy’s: van een raffia wandhanger, palmboomkussen en palmboomprikkers tot een plantenhanger, scrunchies, een schelpenketting en meer!
  • Lekkere en makkelijke recepten om zelf te maken: heerlijke hartige cake en gezonde Halloumi burger.
  • Inspirerende binnenkijkers: van een boho vintage huis tot een huis vol tegenstellingen.
  • Leuke shopitems: de nieuwste craft musthaves, alles voor je interieur én leuke accessoires voor jezelf.
  • Op reis: reisblogger Kiki Multem neemt ons mee naar Ibiza, waar ze de mooiste plekjes laat zien.
  • Meer inspiratie: in ieder nummer vind je een inspirerende column, leuke winacties en allerlei creatieve tips!

Happy Handmade LIving

Staat stijlvol in de kast

Niet alleen de projecten zijn stuk voor stuk om van te smullen. Ook het magazine zelf ziet er prachtig uit. Het is stijlvol vormgegeven en kan door het stevige papier goed bewaard worden.

Lees meer  Liefde voor groen: Het is bijna voorjaar

Happy Handmade Living

Happy Handmade Living magazine is een samenwerking tussen creatieve interieurblogger Lisanne Multem en de redactie van o.a. LandIdee. Op Lisanne’s gelijknamige blog Happy Handmade Living vind je meer informatie over haar, het magazine en de leuke projecten waar ze mee bezig is.