Juist in deze tijd beseffen we hoe fijn het is om een tuin te hebben. Maak je tuin gezellig met bloeiende planten op het terras en omring je met groen. Kom tot rust in de tuin of besteed een paar uurtjes aan ontspannen tuinieren. Dat is gezond voor lichaam en geest en dat kunnen we nu heel hard gebruiken. Het gloednieuwe Tuinen.nl magazine biedt inspiratie aan iedereen die de tuin wil herontdekken.

In magazine lees je hoe je de tuin een beachlook geeft met wuivende grassen en bloeiende planten vol bijen en vlinders. De trendtuinen van 2020 zijn helemaal gericht op genieten van de tuin. Met natuurlijke materialen creëer je een exotische loungeplek voor eindeloze zomeravonden.

Vakantiesfeer in eigen tuin - Tuinen.nl magazine

Vakantiesfeer op je eigen terras en nog meer

Veel mensen zijn gewend in de zomer naar het zuiden af te reizen waar bougainville, oleander en sinaasappelboompjes zorgen voor een heerlijke vakantiesfeer. In Tuinen.nl vertellen we hoe je dat in je eigen tuin ook voor elkaar kunt krijgen. Gewoon op je terras!

Verder in deze speciale editie van Tuinen.nl aandacht voor hortensia’s. Iedereen wordt blij van zo’n zee van witte, roze of blauwe bloemen die ook nog eens gemakkelijk zijn in het onderhoud. Ook krijg je veel praktische tips over het gazon, een artikel over planten die van schaduw houden en een diy van een bloemenkrans.  Nog een tip uit het magazine: plant in mei wat dahlia’s en je hebt echt de hele zomer een mooi boeket op je tuintafel. Dat voelt elke dag als een feestje!

Voortuintje - Tuinen.nl magazine

Haal Tuinen.nl magazine in de winkel of bestel online

Tuinen.nl magazine kost slechts 3,95 euro. Het magazine ligt vanaf 10 april 2020 in de winkels en is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Jumbo, Primera, Ako en Bruna. Je kan het magazine ook online bestellen via Vipwinkel.nl.

Neem een kijkje

Lees meer  Dille kweken