Buitentrend

Langzamerhand zet de trend van buiten loungen en relaxen door. Het verschil tussen huis en tuin wordt steeds kleiner, zodat de tuin meer op een comfortabele ‘groene zitkamer’ lijkt. Doordat de recessie mensen thuis houdt, is het nauwelijks nodig om de deur nog uit te gaan. In een halfopen serre of onder een overkapping geniet je in het vroege voorjaar al volop van de tuin.

Gezellig buiten eten

Bij buiten leven hoort buiten eten. Gezellig met zijn allen aan tafel, gebruikmakend van een handige buitenkeuken. Als de kok een heerlijke en gezonde maaltijd voorschoteld, is het plaatje compleet.

Aankleding

De inrichting van de tuin gaat niet om meubels alleen. Meubels bepalen de basis van uw tuin, maar de sfeer wordt bepaald door de accessoires. Denk aan decoratieve kussentjes, een gezellige haard of vuurkorf, sfeervolle verlichting, een leuke tuinposter etc. De tuin wordt dit jaar niets minder dan een groene zitkamer waar ontspanning en luxe samensmelten met de natuur.

 

Hip en relax buitenleven

Complete luxe

De tuin is al een fantastische plaats zoals hierboven beschreven is. Toch mist de wellness voor de echte luxeliefhebber. Een heerlijke spa of jacuzzi zorgt voor ultieme rust en ontspanning in eigen tuin. Recessie? Niks ervan, deze zomer draait het gewoon om lekker luieren en loungen in vertrouwde omgeving met alle gemakken binnen handbereik.

Lees ook:
Meer over ontspannen
Meer over tuininrichting
De tuintrends
Hulp nodig in de tuin? Vraag hier een gratis offerte aan!
Gluren bij de buren
Blijf op de hoogte met tuinennieuws

 

Lees meer  De tuin van Margreet en Eike uit Gameren