Nu we nog veel aan huis gekluisterd zijn, lijkt de wereld plots wat kleiner en saaier. Maar, dit hoeft niet zo te zijn! Geniet van het mooie weer. Fleur je tuin op met de praktische tips van Tuinseizoen of start je eigen moestuin met hulp van De Tuin op Tafel. Of ga aan de slag met het verduurzamen van je woning met Groener Wonen. Er is genoeg te doen in en rondom huis.

Op de dagen dat het minder mooi weer is, kun je lekker op de bank kruipen met je favoriete magazine. Laat je inspireren door handige tips voor huismiddeltjes en neem een kijkje in prachtige interieurs met LandIdee. Duik je liever de keuken in? In het magazine V’GAN vind je heerlijke plantaardige recepten of werk aan je gezondheid met Paleo. In onze online webshop Vipwinkel.nl vind je diverse magazines in allerlei thema’s: van culinair en tuinieren tot aan wetenschap en geschiedenis. Extra leuk is dat je nu tijdelijk geen verzendkosten betaalt bij bestellingen vanaf 10 euro!

Wil je een nieuw magazine proberen? Dan is dit je kans! Ga snel naar Vipwinkel.nl en kies jouw magazine. De gratis verzending wordt bij besteding vanaf 10 euro automatisch verrekend in je winkelmandje.