Heb je wel eens in een zee van bloemen gezwommen, tropische planten zien groeien in Nederland of een tomaat gegeten zo groot als een skippybal? Nee? Dan ben je waarschijnlijk nog nooit in een kas geweest. 

Over Kom in de Kas

Op zaterdag 1 en zondag 2 april vindt de nieuwe editie van Kom in de Kas plaats. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor jou.
In meerdere regio’s verspreid over Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen. Niet alle regio’s zijn zowel op zaterdag als op zondag geopend. Op de website van het evenement kun je kijken welke dagen de kassen in jouw regio te bezoeken zijn.

Voor de kids

Ook voor kinderen is Kom in de Kas een mooi en spannend dagje uit. Want in de kassen gebeuren een heleboel opmerkelijke, leuke en spannende dingen. Bij Kom in de Kas kunnen kinderen met eigen ogen zien en ervaren hoe tomaten, komkommers of paprika’s groeien. Een dag in de kas is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens heel lekker en leuk. Er valt overal veel te proeven en te smullen. Ook worden allemaal leuke activiteiten georganiseerd.
Openingstijden
Zie website. De openingstijden van de kassen tijdens Kom in de Kas is afhankelijk van het gebied waar jij de kas wilt bezoeken.
Entree
Gratis
Bezoekadres
In 24 regio’s verspreid over heel Nederland. Klik op de onderstaande link welke glastuinbouwbedrijven er in jouw buurt meedoen.
Ga naar de website van het evenement

Lees meer  Bezoek de mooiste voorjaarstuinen in Kasteeltuinen Arcen