Mijn tuin is niet groot, maar er ik heb er genoeg over te vertellen. Via mijn blogs houd ik jullie op de hoogte van mijn belevingen, tips en ervaringen. 
 

Inspiratie

Ik ben werkzaam als productontwikkelaar bij een communicatiebureau in de groene markt en zie dagelijks mooiste bloemen en planten voorbij komen. Voldoende inspiratie dus! 
 

Passie voor fruit

Bloemen vind ik mooi, maar fruit is mijn 'passie'. Ik ben onder andere aan het uitproberen hoeveel fruit je kunt produceren in een kleine tuin, welke soorten het wel en niet goed doen en of ik erin slaag om het één en ander te stekken.
 

Experimenteren

Ik houd ervan om te experimenteren in de tuin en moestuin en verschillende ideeën toe te passen. Zowel voor zaaien, kweken, stekken en ook voor mijn nieuwe hobby daktuinieren. Wie weet breng ik je op een idee… 
 

Mijn moestuin

Sinds kort heb ik ook een moestuin, via tuinen.nl houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. In het onderstaande filmpje uit 2014 geef ik je graag alvast een rondleiding.
 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }