Puur tuinieren, de titel zegt het al! Je eigen groenten verbouwen, zonder het gebruik van pesticiden en kunstmest. Het is gezond, organisch en erg leuk om te doen. Veel groenten zijn al meerdere malen bespoten of zijn gekweekt in ongezonde grond, en dit terwijl wij denken gezond bezig te zijn.

Boek puur tuinieren

Eerlijke producten

Het boek is volledig geïllustreerd, het laat je zien hoe je eerlijke producten kunt verbouwen in je eigen tuin. Er wordt onder andere verteld welke producten je moet aanschaffen, zoals zaai- en plantgoed, biologische meststoffen en plaag- en ziektebestrijding. Ook wordt er uitgebreid verteld over de groeicyclus van je groenten. Je vindt in het boek alles wat leidt tot een gezonde, organische en eetbare groente. Deze heerlijke producten kun je met een beetje goede zorg, ieder jaar opnieuw oogsten. Iedere plant heeft zijn eigen oogstperioden en zo zul je niet altijd uit eigen tuin kunnen eten, maar de ervaring van het gebruiken van zelf gekweekte groenten is belonend. 

Boek Puur tuinieren bestellen

Ben je benieuwd en wil je meer weten, of wil je het boek direct bestellen? Klik dan hier>>

Tip: Blijf op de hoogte van onze tips en nieuwtjes via onze nieuwsbrief, onze website, Facebook, InstagramTwitter, en Pinterest.