Voor iedereen die nog nooit heeft getuinierd is er nu Tuinieren voor beginners. Een praktisch naslagwerk waarin je alles kunt vinden over het ontwerpen en inrichten van de tuin, het verzorgen en vermeerderen van planten, het kweken van eigen groenten, planten in potten en bakken en het het hele jaar door mooi houden van de tuin. Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd en duidelijk geïllustreerd met veel foto’s en illustraties.

Boek tuinieren voor beginners

Succes verzekerd, op weg naar de mooiste tuin!

Een rustgevende groene oase, een enorme weelde aan bloemen en een eetkamer buiten: in een tuin kan het allemaal, en soms kan dit alles zelfs tegelijkertijd. Voor wie denkt dat dit alleen is weggelegd voor de ervaren tuinierder is er nu Tuinieren voor beginners, een complete gids met alle basistechnieken. boordevol praktische informatie van tuinexperts en inspirerende ideeën. In eerste instantie vooral bedoeld voor mensen zonder groene vingers, maar ook de meer gevorderde tuinier kan het boek zeker als inspiratiebron gebruiken.

De informatie wordt tot in detail uitgelegd en toegepast in leuke projecten met uitleg stap-voor-stap. Zo krijg je elke techniek goed onder de knie en is succes verzekerd. Een tuin is natuurlijk geen tuin zonder planten en dus bevat Tuinieren voor beginners een plantenlijst voor alle tuinsituaties. Ze worden uitgebreid beschreven, inclusief het onderhoud dat ze vragen.

Over de auteur van Tuinieren voor beginners

Susan Berry is in Engeland zeer bekend als auteur en redacteur op tuingebied en heeft een enorme ervaring met tuinieren. Ze heeft inmiddels tien boeken op haar naam staan en veel artikelen geschreven voor tijdschriften en kranten. Naast een kleine stadstuin in Londen heeft ze ook een volkstuin, waar ze de inspiratie, ideeën en het materiaal voor haar publicaties vandaan haalt.

Bestel Tuinieren van beginners van Susan Berry >>

ISBN 9789021581767

Lees meer  Orchideeën boekentip