Of je nu een zonnig balkon hebt of een complete tuin: het is altijd heerlijk om even buiten te zijn en te genieten van alles om je heen. Zeker als je dat samen met anderen kunt doen. En wat is er op zo’n moment idealer dan een comfortabele loungeset? Een set die helemaal matcht met jou en jouw stijl, zodat je zelf graag buiten zit én met plezier en trots je gasten ontvangt. Lekker relaxed toch? De vraag is alleen: waar vind je nou het makkelijkste de loungeset van je dromen? Dat kan natuurlijk op meerdere plekken, maar bij Van der Garde loungesets is de kans van slagen wel heel erg groot. En dat heeft alles te maken met de enorme keuze, de degelijke kwaliteit en – ook niet onbelangrijk – de vriendelijke prijzen van deze tuinmeubelexpert.

Kiezen was nog nooit zo eenvoudig!

Soms zie je bij vrienden of in een magazine een schitterende loungeset, maar helaas: hij is te groot of te klein voor de beschikbare ruimte bij jou thuis! Daarom is het slim om eerst te bepalen waar je loungeset moet komen te staan en hoeveel personen er moeten kunnen zitten. Heb je maar weinig plek, dan zijn compacte of stapelbare elementen bijvoorbeeld ideaal. Denk ook aan de vorm van de tafel, die meestal centraal staat. Zo is klein & rond heel geschikt voor een beperkte ruimte en een knusse sfeer, terwijl groot & rechthoekig het goed doet op een vrije plek achterin de tuin. Kortom: zoek je een royale 8-persoons loungeset of juist een compacte balkon loungeset? Daar begint het mee. Vervolgens ga je het plaatje verder invullen. Houd je van hout of aluminium? Van strak grijs of warm roodbruin? Een tafelblad van glas of natuursteen? Op de website vind je een handige tool die onder meer filtert op grootte, materiaal, prijs. Zo kom je bijna vanzelf uit bij jouw ideale loungeset – of dat nou een bekend A-merk is of een voordelig eigen merk! Tip: kijk ook eens bij de speciale aanbiedingen.

Van der Garde tuinstoelen

Allerlei mooie materialen

Je kunt loungesets krijgen in verschillende mooie materialen. En elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. We noemen de belangrijkste:

  • Kunststof is goedkoop, kleurrijk en makkelijk schoon te houden.
  • Aluminium is slijtvast, elegant, supersterk, lichtgewicht en roest niet.
  • Hout is duurzaam, warm, sfeervol en weerbestendig.
  • Wicker (kunststof vlechtwerk) is UV- en weerbestendig en verkleurt niet.
  • Rope (vlechtwerk van touw) is erg trendy en oogt ruimtelijk.