Vooral in warmere streken is de veranda heel populair, maar ook in Nederland zie je ze in de tuinen terug. De veranda’s geven de koele wind vrije doorgang, en de daken zorgen ervoor dat regen en ook zon wordt tegengehouden.

Heerlijk relaxen

Er zijn volop buitenkachels en weerbestendig meubilair die de veranda, zelfs met weer en wind, een heerlijke plek maakt om te relaxen en te genieten.

Er wordt vaak gezegd dat de tuin het verlengstuk van je woning is, dat klopt! Het Nederlandse klimaat maakt het niet altijd mogelijk om optimaal van je tuin te genieten. Met een veranda geniet je het gehele jaar door van je tuin, ongeacht het weer! Bovendien staan je kostbare tuinmeubelen en kussens lekker droog onder een veranda, ook in de winter.

Verschillend varianten veranda’s

Er zijn veranda’s verkrijgbaar die beschikken over speciale Lexan Thermoclear IR-platen daken. Deze glasdaken houden niet alleen regen tegen, maar ook de warme zonnestralen. Het licht wordt wel doorgelaten, waardoor je zonlicht kan profiteren.
Met dit type veranda kan je de temperatuur beter regelen en heb je in de zomer én in de winter optimaal genot. Nu nog een heerlijk drankje erbij en gezellig genieten tot in de late uurtjes.

 

 

Lees meer  Vijf manieren om 's avonds nog langer van je tuin te genieten