Na het wisselvallige weer van de afgelopen tijd, kijken wij erg uit naar het voorjaar. Jij ook? Nu de lente bijna begint, kunnen we voorlopig ook genoeg klusjes doen in de tuin.

Liefde voor tuinieren

Na een periode waarin het wat rustiger is geweest in de tuin, kunnen we weer volop aan de slag. Snoeien, zaaien, de gieter vullen en alle planten van een slok water voorzien. We genieten volop van bomen en struiken die al vrolijk bloeien en bollen die uit de grond schieten en de tuin allerhande mooie kleuren geven.

Wil je ook optimaal genieten van je tuin? In het magazine TuinSeizoen delen we die liefde voor groen en vind je inspiratie en informatie voor klusjes in de tuin.

Liefde voor de moestuin

Zijn bij jou tegelijk met de eerste zonnestralen ook de moestuinkriebels tevoorschijn gekomen? Er is weer genoeg te doen. Zo kun je de grond voorbereiden en rustig aan al wat dingen zaaien. Zorg ervoor dat je een gieter bij de hand hebt om meteen na het zaaien water te kunnen geven. Zo geef je je planten een goede start en geniet je straks van een rijke oogst. Hoe je die rijke oogst realiseert en wat je er vervolgens mee kunt doen, lees je in De Tuin op Tafel.

Liefde voor interieur en natuur

Bijna kunnen we weer heerlijk in onze tuin of op ons balkon zitten en genieten van een vrolijk magazine. Grappige dierenweetjes, prachtige natuurfoto’s en binnen gluren bij de mooiste interieurs, dat brengt in een lichtpuntje in onze dag. In het tijdschrift LandIdee deelt de redactie daarnaast ook praktische huis-, tuin- en keukentips.

Liefde voor groen leven

Isoleren, energie besparen en ook in de tuin gaan we bewuster met het milieu om. Tipje: gebruik eens een gieter om regenwater op te vangen en dit aan je planten te geven! In het tijdschrift Groener Wonen geven we volop tips over hoe je je woning en je tuin kunt verduurzamen. Aangevuld met leuke interviews en binnenkijkers in prachtige duurzame huizen biedt Groener Wonen volop inspiratie voor een groen leven.