Heb jij teveel zand en wil je zand afvoeren? Kies er dan voor om een container te huren. Het kan vervelend zijn als je erg veel zand in de tuin hebt liggen waar je eigenlijk niets mee kunt. Een klein beetje vind je prima, maar de berg wordt alsmaar groter. Een goed moment om daarom te kiezen voor zand afvoeren en daarvoor kun jij het beste een grondcontainer laten plaatsen. Het gemak wat je dan hebt is dat je het direct kunt afvoeren. Een loopplank schuin plaatsen tegen de kant van de container aan, dan met een kruiwagen er in rijden en zo is het klusje zo geklaard. Een kuub is gelijk aan dertien volle kruiwagens dus dan kun je berekenen hoe vaak je ongeveer moet rijden om het zand af te voeren.

Container voor zand afvoeren

Met een container kun je snel en eenvoudig veel zand afvoeren. In de grondcontainer mogen graszoden, zand, tuinaarde en visueel schone grond. Dus ook wanneer je nog wat meer hebt dan zand kan dat ook direct af worden gevoerd. Wel zo fijn dat je dan alles in een keer kwijt bent toch? Een klusje waar je dus maar beter aan kunt beginnen en dan is het ook het snelste klaar. Ga eens na in je omgeving wie je wel een handje kan helpen, des te eerder is het klaar en kun je weer wat anders doen op de plek waar nu al dat zand ligt. Het is verstandig om alles op tijd in te laten plannen, dan kun je op heel korte termijn het zand afvoeren want de container wordt op het afgesproken moment bij je op locatie geplaatst. Ook zal hij weer op worden gehaald wanneer je klaar bent met afvoeren. Geen zorgen daarover, alles wordt voor je geregeld.

Voordelen zand afvoeren

Wanneer je teveel zand hebt, is het in je eigen voordeel als je kiest voor zand afvoeren. Het is ook ideaal om te weten wat de kosten zijn en dat zijn altijd all-in prijzen. Dit houdt in inclusief BTW, transport, verwerking van afval, milieutoeslag en huur van de container. Je bent alleen maar van gemakken voorzien want je weet waar je aan toe bent en je hoeft niet zoveel te regelen, want veel wordt voor jou gedaan. Ook wanneer je op heel korte termijn een container wil huren en kiest voor zand afvoeren kan dat geregeld worden.

Lees meer  Hoe creëer je een fijne plek in de tuin?