De lente komt er alweer bijna aan. Tijd om de tuinmeubelen weer naar buiten te doen en je tuin klaar te maken voor het zonnige weer. Inspiratie nodig voor je tuininrichting? Ontdek dan snel de volgende drie trends van Kees Smit Tuinmeubelen!

Green Roots

Ben je een echte natuurliefhebber en vind je tuinieren leuk? Dan is Green Roots dé perfecte trend voor jou. Deze trend kenmerkt zich door het gebruik van teakhouten tuinmeubelen.  Teakhout zorgt namelijk voor een natuurlijke uitstraling. De basiskleur van Green Roots is natuurlijk groen. Kies uit een van de vele loungesets van Kees Smit Tuinmeubelen en kleedt deze aan met warme kleuren sierkussens zoals oranje,  groen en geel. Zet her en der wat losse bloempotten neer met verschillende planten. Dit zorgt voor een leuke en speelse uitstraling. Ook bijpassend bij deze trend is om je eigen groente en fruit te kweken in een moestuintje. Zo geniet je nog meer van het buitenleven en ben je bezig met het milieu.

trends

Hotel Paris

Haal het romantische gevoel naar de tuin met de trend Hotel Paris. Deze trend is een combinatie van de sfeer van een fijne bistro en het luxe van een hotellounge. Knus is hét kernwoord voor Hotel Paris. Breng deze sfeer in de tuin door gebruik te maken van houten tuinzitjes, velvet kussens en zalmroze tot dieprode kleurtinten. Perfect voor een balkon of een knus terras in de tuin. Heb je nu nog een leuk klassiek kamerscherm staan? Maak dan een mooie afscheiding van je terras voor als je meerdere terrassen hebt. Hierdoor behoud je de knusheid van het terras. Het terras maak je nog gezelliger door te kiezen voor een rond terras met verschillende tinten koppelstones. Dit zorgt voor een mooi contrast en zo waan je je helemaal in Parijs.

trends

Pure Bali

Voor wie echt even wil ontspannen in de tuin, is de trend Pure Bali perfect. Je tuin wordt een oase van rust. Door het gebruik van lichte kleuren en zachte stoffen, krijgt de Pure Bali tuin een rustige uitstraling. Richt de tuin in met tuinmeubelen van natuurlijke materialen zoals een schutting van bamboe en rotan accessoires. Kies met de beplanting voor mooie tropische palmen om het gevoel te krijgen alsof je op een warm, tropisch eiland zit. Alles samen zorgt voor een mooie balans de tuin. Zet een rustig muziekje op, pak een goed boek en ga lekker relaxen. Tijd om te genieten.

Lees meer  Toscaanse inspiratie voor de tuin

trends