Voor groene vingers die niet kunnen wachten om van hun kleine tuin een waar paradijs te maken, is er nu alvast het boek Creatieve ideeën voor kleine tuinen van Kosmos tuinboeken-topauteur Modeste Herwig.

Een tuin, hoe klein ook, is een fantastisch bezit. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, wordt het een buitenkamer om in te leven, te ontspannen en te genieten van de natuur. In Creatieve ideeën voor kleine tuinen laat Modeste Herwig zien hoe iedereen zijn lapje grond kan omtoveren tot een groen paradijsje.

Voor mini-paradijsjes: Groen en inspirerend!

In het boek laten de beste Belgische en Nederlandse tuinontwerpers de lezer hun mooiste gerealiseerde tuinontwerpen voor kleine tot middelgrote tuinen zien. Van achttien tuinen is een plattegrond met beplantingslijst opgenomen. Daarnaast heeft de auteur foto’s van andere eigentijdse tuinen in dezelfde stijl verzameld, zodat de enthousiaste amateur tuinman of -vrouw nog meer ideeën op kan doen voor de eigen tuin. Creatieve ideeën voor kleine tuinen wil iedere groenliefhebber inspireren en stimuleren om zijn tuin zó mooi en bruikbaar te maken dat hij bij wijze van spreken nooit meer op vakantie wil. Een heerlijk bladerboek voor die laatste koude maanden van de winter!

Over de auteur van Creatieve ideeën voor kleine tuinen

Modeste Herwig heeft inmiddels 27 tuinboeken op haar naam staan. Elk van haar handboeken, naslagwerken en ideeënboeken heeft zijn eigen creatieve en vernieuwende insteek. Modeste verzorgt zelf de fotografie van haar boeken. Naast het schrijven van boeken verzorgt ze lezingen en tuinrubrieken voor diverse tijdschriften, zoals Tuinieren, Groei & Bloei, Bloemen & Planten en Buitenleven. Ook staan er regelmatig foto’s van Modeste in Engelse en Duitse magazines en boeken.

Bestel het boek Creatieve ideeën voor kleine tuinen van Modeste Herwig >>

Uitvoering: Paperback
Omvang: 160 pagina’s
ISBN 9789021524870

Bekijk ook:
Meer boeken bekijken
Het inrichten van uw tuin
Tuinonderhoud
Blijf op de hoogte

Lees meer  Onkruid tussen de tegels