Kun je (nog) gelukkiger worden in je tuin? Jazeker, met dit boek neemt tuincoach Wim Paul van der Ploeg je mee op inspirerend avontuur door je eigen tuin!

Dat tuinieren gezond is, dat weten ervaren velen onder ons. En wij (groenliefhebbers) niet alleen, maar ook uit de wetenschap komt continue naar voren hoe gezond het wroeten in de aarde en omgeven zijn door groen wel niet met je doet.

Energetisch tuinieren

Maar als je nog meer uit je tuin wilt halen, dan nodigen we je uit om aan de slag te gaan met het boek van hovenier en tuincoach Wim Paul van der Ploeg. In zijn boek ‘De magie van tuinieren’ neemt hij je niet alleen mee op een reis door je eigen tuin, maar ook mee op reis in je ‘innerlijke belevingswereld’. De schrijver is namelijk gespecialiseerd in energetisch tuinieren. Met energetisch tuinieren worden je wroetende handen, oftewel het doen, in verbinding gebracht met jezelf en de ziel van de tuin, ook wel het ‘zijn’.

Visualiseer je droomtuin

Zonder een handleiding te zijn laat het boek je daarmee op een andere manier naar je tuin kijken. En door het kijken door een andere bril je jouw droomtuin visualiseren. Het boek gaat vooral over het werken met plezier in de tuin en is toegankelijk voor iedereen met een hart voor tuinieren. Anekdotes worden afgewisseld met tips, inspirerende foto’s en opdrachten die je aansporen om notities te maken in een tuindagboek.

Wil jij ook ontdekken hoe jouw tuin je nog gelukkiger maakt?
Het boek kost € 34,95 en is online te bestellen via de website van TuinMagie

Lees meer  De groene tuin