We kijken er allemaal naar uit dat het weer voorjaar wordt en dat de bomen en planten weer beginnen met bloeien. Een prachtige sierboom zal jouw tuin weer een vrolijke sfeer geven.

Bomenbezorgd.nl heeft een breed assortiment bloesembomen. Bijvoorbeeld de Japanse sierkers. Dit is een vroegbloeier en hij krijgt in april al mooie roze bloemen in trossen. Vaak wordt er gedacht dat deze boom niet geschikt is voor elke tuin. Echter kan de Japanse sierkers in elke tuin geplaatst worden. Als je de Japanse sierkers jaarlijks in het najaar snoeit, kun je hem in het gewenste formaat houden. Op zoek naar een uniekere boom, kies dan voor een meerstammige Japanse sierkers!

Naast de Japanse sierkers bestaat het assortiment onder andere uit verschillende maten van de krentenboom, de magnolia of de bekende gouden regen. Voor elke tuin is er een passende boom te vinden.

Bomenbezorgd.nl is een online webshop voor bomen en planten. Het assortiment bevat ruim 1000 verschillende bomen en planten in allerlei soorten en maten.

Via de bomenzoeker vind je makkelijk en snel je gewenste boom. Mocht je toch na het bezoek aan de website vragen hebben, dan staat het team van de klantenservice voor je klaar. De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken, zoals via telefoon, mail, whatsapp, facebook of de live chat.

Heb jezelf geen groene vingers? Dan kun je bij Bomenbezorgd.nl ook kiezen voor de aanplantservice. De gaten worden gegraven en de bomen of planten worden op de juiste manier aangeplant.

Als je een bestelling hebt geplaatst bij Bomenbezorgd.nl krijg je binnen 1 werkdag een mail met daarin de bezorgdatum en wordt jouw bestelling binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. Een dag voor levering ontvang je ook nog eens een tracking link, zodat je de chauffeur en jouw boom op de voet kan volgen.

Bomenbezorgd.nl vindt het heel erg belangrijk dat je als klant tevreden bent. En dat is ook zeker te zien aan de klantbeoordelingen. Bomenbezorgd.nl scoort een dikke 9.2 gemiddeld op basis van bijna 5000 klantbeoordelingen.

Lees meer  Tuin als verlengstuk van de woning