Een loungeset is een heerlijke bank of stoel die je in je tuin kunt zetten, en waar je kunt genieten van de zomer. Tijdens de zomer besteden we gemiddeld ongeveer 67% van onze dag in eigen tuin. Wat is er nu fijner dan heerlijk te kunnen relaxen op je loungebank. Je terras wordt dan een echt verlengstuk van je woonkamer!

Prijs van een loungeset

Loungesets zijn er in allerlei soorten en prijzen, zo heb je al een set vanaf ongeveer 200 euro. Maar of je nu een grote, kleine, goedkopere of duurdere loungeset koopt, het is een goede investering als je graag in de tuin zit.

Het leuke aan een loungeset is dat je je eigen indeling kan maken. Wil je met zoveel mogelijk mensen zitten of wil je lekker languit? Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met sloophouten planken en helemaal je eigen stijl en ontwerp creëren.

Tuinhoekje

Er zijn natuurlijk veel andere manieren waardoor je, je tuin kunt ‘opleuken’. Een paar mooie bloeiende planten in potten doen ook al wonderen. En een knus tuinhoekje waar je kunt zitten is met een 2 eenvoudige stoelen en een tafeltje, een zogenaamde ‘bistroset’, is zo gemaakt. Een loungeset biedt natuurlijk wel veel meer comfort dan de doorsnee tuinset.

 

Onze favoriete loungesets:

Lees meer  Midden-Oosten sfeer in de tuin