Met het boek Natuurlijk! Elke dag echt eten wijst Anne Marie Reuzenaar jou en je gezin de weg naar elke dag écht en gezond eten: snel en heerlijk koken zonder pakjes en zakjes. Ook geeft ze uitleg over de gevolgen van ons westerse voedingspatroon en over de zin en onzin van voedselhypes en voeding.

Eetpatroon

Natuurlijk: elke dag écht eten geeft antwoord op vragen over ons eetpatroon. Zijn brood, gluten, soja en koemelk ongezond? Hebben superfoods echt zo’n grote invloed op je gezondheid?

Recepten voor écht eten

In dit kookboek staan ruim 120 recepten in voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is. Dus geen eten dat in de fabriek in elkaar is geknutseld, maar écht eten. Veel recepten die je volgens ons heerlijk kunt combineren met de verse groenten uit je moestuin!
Recepten voor een voedzaam ontbijt, een koolhydraatarme lunch, gezonde tussendoortjes en eenvoudige avondmaaltijden. Met onder andere ingrediënten zoals broccoli, avocado, noten en quinoa. Dit is geen dieet, maar een gezond eetpatroon voor het hele gezin!

 

Natuurlijk! Elke dag echt eten van Anne Marie Reuzenaar - Beeld: BOL.com

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Over de auteur

Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en auteur van o.a. de bestsellers Zonder suiker, Het heden ik kookboek en Eet je fit. Van haar boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Met haar duidelijke vertaling van theorie naar recepten weet ze je te verleiden tot een fitter en gezonder leven.

 

Het boek Natuurlijk! Elke dag echt eten is te koop via onder andere Bol.com.

Bekijk op bol.com

Lees meer  Boekentip: Zelfgeboerd