Vind je het lastig om leuke tuincadeaus te verzinnen voor de feestdagen? Wij hebben een aantal cadeautips die niet alleen leuk zijn om te geven, maar ook om aan je verlanglijstje toe te voegen. En het makkelijke is, je kan het  allemaal online bestellen en je heb het lekker snel in huis!

Maak je eigen pesto
De Vijzel Pesto Bio Basilicum van Buzzy is een origineel groeicadeautje en natuurlijk ook heel leuk voor eigen gebruik.

Tuinieren in stijl
Met dit tuincadeau zit je bij iedere tuinliefhebber wel goed. In de tuin werken doe je voortaan in stijl met deze modieuze tuinhandschoenen. Kixx Tuinhandschoenen in verschillende kleuren met hippe namen als Funky Fruit, Fierce, Rocky Red, Like Lime en Very Violet. Helpen de kinderen graag een handje mee in de tuin? Voor de allerkleinste handjes zijn er ook diverse varianten verkrijgbaar.

Sfeervolle avonden
Geef de tuin ’s avonds een warme sfeer met een vuurschaal. Heerlijk om omheen te zitten of vanuit het raam naar het brandende vuurtje te kijken. Doordat de schaal van roestvrij staal is gemaakt kan deze het gehele jaar buiten staan. Een prachtig en origineel tuincadeau.

Complete kruidentuin, ook in de winter
Altijd verse kruiden bij de hand met je eigen kruidentuin mini-kweekkas. Met dit originele groeicadeautje laat je in een handomdraai 6 verschillende keukenkruiden groeien.

Regenmeter
Nieuwsgierig naar de hoeveelheid gevallen regenwater? Met deze regenmeter weet je altijd hoeveel neerslag er is gevallen en wat de temperatuur is. De regenmeter is voorzien van een houder welke de grond ingestoken kan worden.

Voederhuisje aan het raam 
Vogels lokken en van wel heel dichtbij bekijken? Ga dan voor een raamvoederhuisje.
De plastic feeder bevestig je met sterke zuignappen aan de ruit. Hierdoor wordt je in staat gesteld om de vogels van wel heel dichtbij te bekijken. Naast het vullen met strooivoer kun je ook een vetbol aan het huisje hangen.

Tuinboeken
Het perfecte tuincadeau voor de echte tuinliefhebber is natuurlijk een geweldig boek over tuinieren met praktische tips en tricks. Lees onze cadeautips voor de leukste tuinboeken hier.
tuinboeken_tips

Lees meer  Gratis de maand augustus van de Jaarplanner lezen