Van het gas af? Overschakelen op een warmtepomp? Waar begin ik en wat gaat me dat allemaal kosten? Van de bedragen die je om de oren vliegen, kun je wakker liggen. Geen paniek. Het tijdschrift Groener Wonen geeft antwoord op al die vragen die leven bij huizenbezitters. We praten met deskundigen, maken rekensommetjes en laten inspirerende voorbeelden zien van huiseigenaren die de stap naar gasloos al hebben gezet. In de eerste editie wandelen we door een jaren 80-woning met een energie-expert en de meest duurzame tuinman van Nederland, Lodewijk Hoekstra, geeft een uniek kijkje in zijn nul-op-de-meter-woning.

Alles wat je moet weten over Groener Wonen

In Groener Wonen gaat het om comfortabel wonen en toch geld besparen op de energierekening. Maar ook schenken we aandacht aan het effect van kamerplanten op je gezondheid, groen vakantievieren in eigen land, elektrisch rijden, fair fashion en zero waste koken. In de eerste editie lees je in ons dossier zonne-energie alles wat je moet weten voordat je panelen aanschaft en uiteraard krijg je alle nieuwtjes en trends op het gebied van energie en duurzaamheid in en rondom je woning.

Groener Wonen heeft aandacht voor het huis en voor de leefomgeving. We gaan op zoek naar inspirerende (interieur)ontwerpers die zich richten op duurzaamheid maar we houden het ook dicht bij huis en geven praktische tips over het verminderen van plastic afval en de duurzame inrichting van je tuin. Groener Wonen is er voor mensen met een groen hart die zich richten op een betere toekomst voor volgende generaties.

Het magazine Groener Wonen verschijnt vier keer per jaar. Benieuwd naar het magazine? Bestel online via Vipwinkel.nl.

 

Kijk voor meer informatie op www.groenerwonen.com 

Bekijk ook onze andere tuinmagazines!

 

Lees meer  Gratis de maand mei van de Jaarplanner lezen