Op de juiste manier snoeien is niet iets dat je zo onder de knie hebt, maar met dit boek wordt het in ieder geval een stuk duidelijker. Aan de hand van teksten en tekeningen wordt stap voor stap uitgelegd met welke methode je het beste snoeiresultaat behaald.

Stap_voor_stap_snoeien

Snoeien per plantgroep
Om het beste resultaat te behalen moet je wel eerst weten wat het juiste tijdstip is om te beginnen met snoeien, als je namelijk te vroeg begint zal de plant dood gaan, en als je te laat begint zullen er geen knopjes meer aankomen en zal de plant niet meer bloeien. De duidelijke indeling per plantgroep en het snelle zoeksysteem zorgen ervoor dat je te allen tijde de juiste snoeimethode weet te vinden.

Stap-voor-stap
Stap-voor-stap snoeien richt zich vooral op het inzicht geven in de groeiwijze van de plant. Aan de hand van vele afbeeldingen wordt het snoeien van fruitbomen, hagen, heesters, rozen en bomen beschreven.
Er worden in het boek ook specialistische termen gebruikt, deze termen worden in een aparte woordenlijst verklaard.  Lees hier meer of bestel direct>>

Tuinen.nl nieuwsbrief

 

Lees meer  Boekentip - Zaaiagenda