Ik ben Suus en ik ben op een missie; tuinieren van haar nog ietwat stoffige imago laten afkomen! Tuinieren kan best een beetje glamour gebruiken. Naar het tuincentrum ga ik op mijn hakken en tuinieren doe ik enkel in een matchende outfit met kleurige laarzen en dito handschoenen. Vreemd? Vind ik niet! Lipstick-tuinieren noem ik het.

suus_laarzen_voor_de_deur

Lipstick-tuinieren met Suus
Ik hou van koken, superfoods, moestuinieren en zie mijzelf ook best als een crea-bea. Dat koken doe ik dan ook het liefst met natuurlijke producten uit eigen tuin. Na vorig jaar een aantal groentesoorten te kweken in mijn kleine, maar ideaal op het zuiden liggende tuin, kan ik niet wachten op de aankomende zomer.

In deze blog
Je kunt van mij dan ook vooral veel artikeltjes verwachten over kweken, zaaien, moestuinieren, recepten, DIY, lifestyle en nog veel meer. Uiteraard houd ik ook mijn avonturen uit mijn moestuin bij op Tuinen.nl.

Social media
Via FacebookTwitter, Google+ en natuurlijk mijn Pinterest bord Tuinieren met Suus houd ik je op de hoogte van mijn nieuwtjes.

Liefs,

Suus

Lees meer  Recept rabarbertaart als dessert