Een zomerse tuin hoef je dit jaar niet alleen maar meer met gekleurde bloemen op te fleuren. Het komende tuinseizoen zullen we ook veel kleur zien in de tuinmeubelen.
Felgekleurde tuinmeubelen zijn helemaal hot. Denk aan tafels, bistro- en loungesets in allerlei kleuren. Maar ook het toevoegen van één of enkele stoelen in één specifieke kleur geeft de tuin al direct een vrolijke uitstraling.
tuintrend_2015_felgekleurde_tuinmeubelen
Trendkleuren tuinmeubelen
Geel, groen, turquoise, paars, feloranje en roze zijn kleuren die we het komende seizoen veel tegen zullen komen. Maar eigenlijk kun je de komende periode met iedere kleur aan de slag. Kies daarom een kleur die echt bij jou past.
tuintrend_2015_multigekleurde_tuinmeubelen
Trend voor ieder budget

Je hoeft natuurlijk niet direct nieuwe tuinmeubels aan te schaffen, maar je kan ook subtiel het een en ander accentueren.
Door je huidige tuinkussens te vervangen door nieuwe kussens in verschillende kleuren en tinten creëer je al direct een feestelijk effect. Met bijpassende accessoires zoals gekleurde plastic bekers en waterkannen kan het vrolijke zomerse tuinseizoen niet vroeg genoeg beginnen!

tuintrend_2015_multigekleurde_tuinmeubelen

Jouw mening

Ga jij het komende tuinseizoen op zoek naar extra kleur of sla je deze trend liever even over? Laat het ons weten in de reacties !

Lees meer  Trendtuinen: technologie vs rust