Veilig spelen in de tuin.
Een tuin met een vijver is een tuin vol leven. Het kabbelende water en de wuivende oevergewassen brengen een zalige rust voor het hele gezin. Zo’n waterpartij is een onweerstaanbare aantrekkingspool voor de allerkleinsten en dus ook een gevaarlijke valkuil. Omdat u als bezorgde ouder geen ogen op uw rug heeft, kiest u voor een betrouwbare afrastering die echter geenszins het esthetische karakter van de tuin aantast.

Met Pantanet Family en Bekafor Classic kiest u resoluut voor een kindveilige tuin. Spelen kan naar hartelust zonder risico op een onverwachte duik in het water of een ondoordacht achterna hollen van een bal op de straat.

Echt genieten!
Dankzij Pantanet Family wordt het écht genieten tussen het groen, ook als u een vijver hebt.  Het Pantanet-systeem, bestaande uit geplastifieerd gelast gaas op rollen en de bijhorende Bekaclip-palen, zorgt immers voor een duurzame afrastering van elke waterpartij. De krimp in het midden van elke maas en de tweede zelfkantdraad boven- en onderaan bieden extra stevigheid. Dankzij de bevestigingsstrips op de palen is een snelle plaatsing met een optimaal aangespannen gaas gegarandeerd. Pantanet Family is verkrijgbaar in verschillende rolhoogtes. Het systeem is helemaal af en veilig in combinatie met een Betafence-draaipoort.

En wilt u uw kroost beschermen tegen scherpe rozendorens of giftige planten? Dan biedt ook hier de aanleg van een tuinkamer met Pantanet-afrastering de ideale oplossing. U houdt de kinderen weg van het gevaar, maar behoudt dankzij de doorzichtige afrastering wel een ongehinderde kijk op uw borders.

Voor een geruststellende veiligheid langs de straatkant kiest u best voor de Bekafor Classic paneelafsluiting. De tuin behoudt zijn openheid, terwijl uw oogappels toch binnen de veilige grenzen van hun favoriete speelplek blijven!

Klik hier om de producten van Betafence te bestellen.

Lees ook:
Meer over erfafscheiding
Meer over tuininrichting
De tuintrends
Hulp nodig in de tuin? Vraag hier een gratis offerte aan!
Gluren bij de buren
Blijf op de hoogte met tuinennieuws

Lees meer  Hoe leg je een vijver aan?