Binnenkort staat er weer een kerstboom in huis, galmt “Last Christmas” elk uur uit de radio en komt familie traditiegetrouw samen voor het kerstdiner. Hoogste tijd dus om na te denken over de kerstversieringen voor thuis. We hebben de leukste kerstversieringen met kerststerren voor je op een rij gezet.

Varieer keer op keer

Ga je dit jaar voor elegant rood, een verzameling van bonte kleuren of juist voor winters wit? Wat je ook kiest, er is altijd plek voor de Kerstster: van elegant tot klassiek, van vintage tot modern, echt alles is mogelijk. De spannendste, mooiste en meest verrassende kerstversieringen met kerststerren hebben wij op een rij gezet.

Een bos van kerststerren

Vintage is helemaal hot. Door natuurlijke materialen als boomschors en hout te combineren, komen de Kerststerren nog beter tot hun recht.
De roze en abrikooskleurige Kerststerren zijn in een houten kistje geplaatst en het arrangement is aangevuld met houten stokken, dennen en taxus met rode besjes.

kerstdecoratie
Kleurrijke kerst

Wie het thuis graag simpel houdt, creëert een fris en modern plantenarrangement door kerststerren in allerlei kleuren te combineren met andere planten en bloemen. Geef het kleurrijke geheel extra glans door ijzerdraad en zwarte stokken ter versteviging te gebruiken.  

 

kerstdecoratie

De kerstster van de klassiekers

En natuurlijk zijn de Kerststerren in de klassieke rode kleur ook perfect te gebruiken voor creatieve plantenstukken! Door decoratieve appels, wilde takjes en vruchten in bruin- en groentinten te gebruiken maak je een klassiek arrangement.

kerstdecoratie

Kerstmis bij Tiffany’s

Dit plantenarrangement lijkt rechtstreeks weggelopen uit de wereldberoemde film ‘Breakfast at Tiffany’s’. Niet zo vreemd, want deze film is gebruikt als inspiratiebron. Het elegante en eenvoudige arrangement combineert crèmekleurige en groene Kerststerren met zilveren en groene Kerstballen.

Plaats ze in zilveren en witte potten en vul aan met lange, witte kaarsen om het geheel nog chiquer te maken. Een mooi lint om de potten en wat anjers, eustoma’s en dennentakken erbij en voilà…

Lees meer  Hippe hangmand voor je narcis maken

kerstdecoratie
Glitter en glamour kerst

Kerststerren doen het ook heel goed in een glamorous plantenstuk en zorgen voor een waar feest op tafel. Combineer zacht gekleurde Kerststerren met zwarte, paarse en witte decoraties voor een echte Hollywoodstijl. Dit wordt nog eens extra benadrukt door het gebruik van schalen op zilveren standaards, hangende glazen en glimmende decoraties. Voeg lange kaarsen toe en zie hoe het licht reflecteert in de decoraties en schalen. Zo komt de grote ster van het arrangement letterlijk in de spotlight te staan!