De Zaaiagenda van Hans van Eekelen biedt alle informatie die iedere moestuinder graag wil weten: de vroegste zaai- en laatste teeltmomenten, in hoeverre ‘herhaling’ nuttig is, of welk groenteras voor welke periode van het jaar het meest geschikt is. Het is een complete gids met de zaai- en oogstmomenten van 90 groentesoorten en 1100 groenterassen.

Ook zonder volkstuin moestuineren
De tips in de ‘Zaaiagenda’ zijn geschikt voor onder andere stadstuinen, geveltuinen, verticale tuinen, balkontuinen en daktuinen.
Naast  tips en wetenswaardigheden in er is veel aandacht voor biologische en historische zaden. Ook vergeten groenten, kleine moestuinen en moestuinieren in pot komen aan bod.

Meer informatie, het inkijkexemplaar of online bestellen kan via Bol.com.
zaaiagenda

Wist je dat?
De auteur Hans van Eekelen is de drijvende kracht achter ‘GROENMOES’,  een initiatief dat mensen inspireert om actief bezig te zijn met gezond voedsel. vraag_het_tuinen


Stel jouw tuinvraag
Heb je vragen over dit artikel, een ander onderwerp of wil je iets delen? Deel het via onze Facebook pagina en wij zullen je vraag zsm beantwoorden. Voor meer tips volg ons ook op Twitter, en Pinterest.

 

 

Lees meer  Geef een tuinboek cadeau!