Bij “BloomBird” in Beuningen kan je eigentijds shoppen en gebruik maken van allerlei handige services voor tuin, terras, huis en dier. Hier heeft alles te maken met je zintuigen: horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Zo worden er ook proeverijen georganiseerd, is er een landwinkel met lokale producten, een educatiecentrum, een grote speelplek voor kinderen en ook aan de trouwe viervoeters wordt gedacht!

Dier
Zeven dagen per week is er in de BloomBird Dierenkliniek een team van dierenartsen en –assistenten aanwezig waar je met je huisdier terecht voor een consult.
In een professionele hondenwasstraat, midden op de dierafdeling, verwen je je hond met een heerlijke wasbeurt. Ook kun je het gebit van je hond of kat gratis laten controleren.

BloombirdPlantadvies; de keuze is reuze

Welke plant past waar in de tuin op basis van hoogte, standplaats, bloeiperiode en kleur? Op de interactieve touchscreens kan je op basis van jouw persoonlijke wensen plantadvies op maat krijgen.

De Groendokter
Wat te doen als je gazon maar niet groen wordt, het zevenblad doorwoekert of de rhododendron niet wil bloeien? De BloomBird Groendokter geeft je graag gratis tuinadvies! Hij weet alles van tuinieren, kan je hier goed over adviseren en helpt je méér uit je tuin te halen.

Voor de kids
Terwijl jij je laat inspireren in deze winkel, kunnen kinderen zich vermaken in het educatiecentrum. Hier kunnen ze gratis droogbloemen maken en zelf zaaien. Uiteraard mogen ze het geknutselde  tuinwerk mee naar huis nemen.

Ook aan de jongere kinderen is gedacht, die kunnen in de naastliggende speeltuin naar hartelust klimmen en klauteren. Terwijl de kleinkinderen zich volledig kunnen uitleven, kan jij binnen of buiten op het terras genieten van een vers kop koffie met iets lekkers of een belegd broodje van Bakker Bart. Kortom: het tuincentrum als dagje uit!

 

BloomBird is 7 dagen per week geopend:
Maandag t/m donderdag: 9:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 – 17:00 uur
Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Voor meer informatie, acties en workshops zie www.bloombird.nl

Volg onze updates ook via

Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
Google +